lördag 12 mars 2011

Nu är allt jag behöver lite tur!!!!

Grymma Christofer har fixat ett par bilder till, till mig.. Blir inget fota på 3 hela veckor, tusan säger jag bara för det var kul! Sen har vi en ascool idé som ska fotas, ska bli kul att se resultatet =)

.....


Vill bara tilldela lite kärlek till min älskade J som är den bästaste i hela världen!!
Han kan verkligen allt min Love, han fixar bilar och han lagar gourmet middagar mitt i veckan och tröstar och busar och syr och kaklar och tapetserar och mycket mer och idag visade han prov på att han till och med var grym på att färga mitt hår (ni som försökt vet hur kinkig jag är med det ;) men han fick MVG på det!)

(L)


På tal om greja bil så har kossorna som går där Love har sitt garage fått kalvar, poppar ut typ en eller två om dagen nu, dom är så galet söta!! Jag frågade om vi inte kunde ta med en hem men fick en blick som jag antar betydde "Är du dum på riktigt, vart ska vi ha den" :P

Igår var vi ute med söta Viktoria och Gustaf på Harrys, mycket trevlig kväll!!!! Och blev en go promenad hem sen efter det.
Ikväll bär det av hem till Gustaf och Viktoria för att äta mat (med rödvinssås, som är det enda vi vet) ;P och Melodifestivalen (jag som är så ointresserad av det som bara går egentligen men ska bli kul) ;P


Fick lite, hmm, ja, skvaller av mammi igår och jag som är som jag är nappade direkt, min mamma vet vad jag fastnar för. Så nu ska det bara till lite tur och flyt för att detta ska bli av, hoppas så in i men vågar inget skriva om det än i fall det inte blir något.. Hur skulle det vara då, men uppföljning kommer =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar