måndag 24 september 2012

Första natten hos pappa


Nu äntligen har Wilma sovit sin första natt hos sin pappa och mej. Med tanke på hur trygg och busig hon varit hos oss, speciellt sen vi började ha lördag och söndagar - dagtid, hade jag mina misstankar om att det inte alls skulle vara något konstigt eller bli jobbigt för henne att sova hos oss. Sova middag har inte varit problem alls och när hon vaknat har hon glatt vinkat till oss när vi kommit in till henne för att kolla till henne =)

Och precis som jag misstänkte så somnade hon lugnt och fint efter ca en kvart. När vi gick och la oss hade hon vänt sej så hon låg på båda snuttefiltarna och på täcket med huvudet på fotänden :P
Strax före kl 4 vaknade jag av ett tyst litet halvgny och tittade upp, då satt sötnosen och tittade på mej, vinkade glatt när hon såg att jag var vaken och ca 5 min senare så sov hon igen.
Vid halv 8 vaknade jag till av ren slump och tittade automatiskt ner för att kolla om hon sov, då satt hon tyst och tittade på mej och log så nappen for ut =)

Så helt sanslöst bra gick natten! Måste väll ändå betyda att detta börjar kännas som hennes andra hem :P

På söndagen åkte vi och hälsade på min farmor och farfar, mamma kom dit med eftersom hon var själv hemma och myyycket gärna med ville träffa sötnosen. Gick kanonbra, dom hade ju picknick korg med leksaker och magneter och var busiga så Wilma var allt nöjd ;)

Efter besöket där blev det raka vägen till kalas för en anhörig till Jonas, Wilma var allt nöjd där med åter igen leksaker och här fanns en stor Golden med och en några år äldre tjej som med ville leka med Wilma =)

Efter kalaset blev det raka vägen hem till hennes mamma, men lilla fröken höll på att somna halvvägs så vi hoppade ur och busade lite så hon skulle piggna till =)


Pappa är busig, för han säger att man får hoppa i sängen ^^


Wilma har hälsat på hos min farmor och farfar

Satt hos min mamma en liten sväng

Wilma hade fullt upp med att ge min farmor magneter

På väg hem till sin mamma höll tjejen på att somna
i bilen så vi tog ett "bus-stopp"


Haft en helvetisk natt, drömde mardröm (mindre ovanligt), vaknar och börjar hyperventilera något kopiöst!!!! Jonas sitter och säger att jag ska ta ett djupt andetag och det gick ibland, men max ett i taget sen började jag hyperventilera igen... Det var på riktigt jätteläsktigt!!!! Jag kunde inte sluta och får i stället panik för att jag inte kan kontrollera min andning själv. Riktigt vidrigt, vill inte göra repris på det vill jag lova!

Sen vaknade jag av ett mycket trevlig samtal. P ringde och frågade om jag kunde komma in och jobba, äntligen =D Så nu har jag gjort första dagen på Fågelås föräldrakooperativ, känns bra trotts "pikarna" ;) Lyckligt vis nog behöver dom mej imån med, känns riktigt kul! Se blir det ett litet 3 timmars pass på söndag kväll med, med Johanna så jag ska klara mej själv på onsdag nästa vecka =)

Ja, i korta drag var väll det den senaste updaten =)


2 kommentarer:

  1. En helt underbar helg med Båda mina sötnosar.
    Love er :)

    / JONAS

    SvaraRadera