lördag 2 april 2011

Älskling...

Har haft myseftermiddag med tjejerna idag. Jag och Karolina cyklade till Asda (trodde jag skulle svimma!) tror jag har lite halvfeber eller lite antydan till det eller något.. Så nu är det Alvedon och Ipren på största allvar!








Ser ni denna lilla, det är en 25cl!!!




Har kollat på Juno och på Butterfly effect som jag btw tänkte mej var någon helt annan film som jag inte kommer ihåg namnet på; hjälp mej någon?? En liten kille som hamnar på sjukhus och ser saker och ritar "vågiga" kors på papper (som man sen får reda på betyder vattenfall eller något på kartor) Någon som vet vad den heter? - Mamma du borde veta!! ;)

Jag saknar dej älskling, har faktiskt lite hemlängtan nu.. Okej då, ganska mycket..

Kanske för att jag inte fick prata med dej igår.. Och för ett halvdant samtal hem.. Säger som dom i BB, man klarar sej nog bäst utan några sköra samtal till sånna som betyder mycket men som kanske inte alltig ger skratt.. (Lillkillen i det här fallet).. Kände mej ganska nere efter att jag pratade med lille sötnosen..

Vill bara krama dej och pussa lite på dej och mysa i din famn... Snälla kom hit!!


2 kommentarer:

  1. Du menar "Dragonfly" (där huvudfiguren senare hittade sin son vid vattenfallet).

    Vi åkte igår och hälsade på "farmor, farfar, Mia och Lisa". Stackars Lisa tyckte nog Cevin var jättefarlig för han härmade henne hela tiden. Speciellt när hon sa "mamma" och det gav nog inga pluspoäng hos Lisa inte...

    SvaraRadera
  2. Det var nog hemlängtan som var värst när man var borta i USA. Man ville vara där fast ha de som betydde mest nära. Ja, du ska se att när du väl har varit hemma lite kommer du att längta tillbaka en gnutta:)
    Det verkar iallafall som att du har det toppen bra så ta väl vara på den sista tiden innan du åker hem.
    Ha det bäst !!
    Kram Pernilla
    Ps. Kan det vara Dragonfly med Kevin Costner du tänker på.

    SvaraRadera