torsdag 22 juli 2010

När faan är det bra????

Precis så känner jag just nu!!!!!

Bloggen ska man väll ändå använda för att skriva av sej eller?? Då gör jag det nu, vare sej folk gillade det eller inte, för det är min blogg!! Passar det inte - läs inte!!


Jag är jävligt trött på att bli sedd som en liten skitunge som inte gör ett piss och inte bryr sej om något. Jag fattar vart enda ord ni säger så ge er med det någon gång! Vore ju kul om ni kan lyssna på mej någon gång och faktiskt bara acceptera att det jag säger är så. Istället för ironiska "ah, visst, säkert" Såååååååååååååå trött på det. Och vadå inte tar ansvar om min katt? Ursäkta men om jag är borta 2 nätter så överlever väll han, jag vet att han är socialare än den värsta knähund man kan tänka sej, men bara för att jag varit hemifrån sen i söndags och inte gjort ett skit hemma betyder inte det att jag varit i från Diesel sen i söndags!! Han var med mej i Skara, so that's it!!
Kul om ni någon gång bara kunde göra tvärt om, lyssna, försök fatta, för det skiter ni i att göra nu, ni lyssnar, men betyder inget för ni vet ju alltid bäst, visst är det så.. Ingen idé att man säger något alls då....

Sen måste jag ju bara säga att det är jävligt kul att ha kompisar som bryr sej, som ställer upp och som faktiskt (!!!) hör av sej i alla fall!! Eller är det svårt, jobbigt, onödigt (??) att höra av sej annars för att jag inte bor i stan längre eller vadå? Men snackar man om att flytta igen, då jäklar är det på't bara..

Har satt upp mej på en jälva lägenhet nu i alla fall, ni som läser fick ju gärna hålla tummarna

Mycket ilska, mycket saknad, mycket längtan

1 kommentar: