fredag 31 augusti 2012

Positiv arbetsförmedlare

Jag måste få hissa min arbetsförmedlare!! Jag har aldrig varit med om att jag får feedback på mina uppföljningar jag skickar in till handläggare förr. Idag skickade jag in första uppföljningen till denna handläggare och han skickade ett svar tillbaka!!
Jag citerar första halvan:

"Hej Angelica!

Jag blir imponerad av hur du kämpar för att hitta arbete. Toppenbra jobbat! Jag hoppas och tror att det löser sig för dig med ett nytt arbete."

Kan man bli annat än jättepositiv? Tack L på arbetsförmedlingen i Skövde! =)

torsdag 30 augusti 2012

River ut källaren






Mitt hjärta är bra söt. Nu har vi ju renoverat entreplan så vad tusan ska vi ta oss an nu då? Vi river ut och renoverar källaren! Sagt och gjort, idag var pappa här och hjälpte till att riva ut hallen och gästrummet, golv och väggar.Jag lagade mat lagom innan Jonas skulle till jobbet, något med fläskfile och kokosmjölk och chili och zuccini, blev riktigt gott, hade blivit ännu godare om det inte behövt ligga och vänta på riset så länge :P
Sen åkte hjärtat och jobbade och jag och pappa åkte till tippen. Väl där trampade jag igenom en spik, rakt genom sko och en bra bit upp i hälen... SMÄRTA! När vi var klara åkte vi hem med släpet igen, jag backade in det på uppfarten (nöjd!) och sen var det bara in och fylla vidare =)


Pappa kom med en kasse som mamma hade med sej hem från Finland till mej med en jäääätte söt nalle i ^^



Har haft "kvällsfeber" två dagar i rad nu, fattar inte var den kommer ifrån eller var den tar vägen.. Men då får man skämma bort sej själv lite =)


Efter långt om länge fick vi äntligen tummen ur och gjorde elementskyddet till Wilmas rum =) Hittade tyget på Hem och Hobby. Måste säga att jag är jättebesviken på utbudet, finns det något annat ställe i stan som har mer tyg? I Nossebro hade ju granen på grusvägen typ 18 gånger mer tyger att välja mellan, och då skojar jag inte!! Men fick bli med Barbapappa på, lilltjejen har ju ändå det på snuttefilten från sin mamma så =)


onsdag 22 augusti 2012

Lite update

Lägesedan det blev en riktig update här. Händer nog lite för mycket, eller för lite kanske till och med :P
Helgen har varit full av mys och goos med lilla Wilma - Sötnos!

I söndags åkte jag hem till mamma och pappa och sov över där. På söndan fick vi äntligen lämnat över doppresenterna till tvillingarna och vi fick våra fadderbevis. Så nu är vi faddrar åt Alexia och Liam =)

På måndag morgonen åkte jag och fick min massagebehandling hos Kinesiologen som mamma går hos, fick nämligen presentkort av mamma och pappa där när jag fyllde år. Var en riktig häftig upplevelse och jag vill verkligen åka dit igen =)

Senare på måndagen tog jag med mej Diesel och åkte hem igen (han har bott i Nossebro i en vecka pga getiginflation i huset) i pappas Saab istället för Meganen. Jonas ska rostlaga och lacka lite =)
Var skönt att komma hem till min älskling igen, helt galet hur mycket man hinner sakna någon på så kort tid ;P

Jag med Alexia
Jag med Liam

Jag matar Alexia och Jonas matar Liam

Kompis ^^


Soffmys

onsdag 15 augusti 2012

Familj

Sötnosar säger jag bara!
Ni är så underbara och jag är så glad att jag har er!!
Min lilla familj