lördag 30 april 2011

Bildinlägg =)

Här bombar jag kort och gott med bilder från föregående helg Elmia på lördagen och kusten (vid mormor och morfars stuga) på söndagen.


Bilen vin Diesel kör i The Fast And The Furious *goooodis*


Har man inget att göra på fritiden så kan man ju alltid kopiera en snutbil ^^


Robin med ovanligt lite fiskesaker i beredskap ;P


Lillan fick höra typ 1000 gånger att det var onormalt att läsa så mycket ;P Men hon trivdes nog =)


Jag var bara tvungen,inte så illa va =)


Vill man ha fisk så vill man ^^


Avslutar med bild på mej och Love <3

fredag 29 april 2011

Hjälp mej välja ny frill =)

Sååå sugen på att klippa mej så jag har på känn att det kommer bli så inom det närmaste ;P Så jag vill ha lite smakråd från folket =) Här är mina 3 alternativ, vad tycker ni?? =)


Alternativ 1: Fast mörka färger då jag inte tänker försöka få tillbaka min vanliga hårfärg än :P


Alternativ 2:


Alternativ 3: Fast med mörk hårfärg och lägre längder än denna,men samma stil =)

onsdag 20 april 2011

Seeegt...

Ne, nu har jag lessnat, nu vill jag att klockan ska bli 23.00 så min snygging kan komma hem och pussa lite på mej ^^
Vore ju inte helt fel liksom <3



Har lagt ut lite grejer på Blocket, köksbord, säng och soffa och så.. Fick sålt mina 3 tavlor idag, eller ah, på fredag kommer hon och hämtar dom. Gött, mindre för mig att fixa =)

tisdag 19 april 2011

Ååååå SOPA!

Neee.. inte sopa, men rensa. AnnaCarin skickade till mej på Facebook igår och undrade om Manpower hört av sig än, och det hade dom inte så hon hade allt lite jobb till mej =) Så idag har jag varit ute i solen och jobbat heeeela dagen, röda kinder?? JA!

Så imån blir det upp tidigt och jobba och sola lite till =D

måndag 18 april 2011

Är sommaren på gång tro?

Tänkte bjuda på lite sommar tänkte jag =) Vi är ju lite efter här i Sverige, jämfört med England, men men :P
Jag, Love och lille Diesel har varit ute och gått lite, och telefonen var tyvärr det enda jag hade med, men det fick allt duga. Systemkameran får följa med nästa gång :P
Min älskling har tvättat min bil idag med, tihi, gull <3









Nu blir det att börja packa upp det vi har tagit med hit från lägenheten, kanske åka och hämta lite mer, som ska slängas eller som ska hit, får se. Ska allt diska och försöka städa i ordning skafferiet med, verkar ju inte som det blir något jobb denna veckan så..

söndag 17 april 2011

Kort och gott

I fredags var vi lyxiga och fixade mys pys och grejer, inte helt fel må jag säga =) Ni ser vilken måltid vi fick kokat ihop ;P


Sen har min älskling fixat min bil, är han bara inte världens gulligaste <3 Och jag har fått dom feta fälgarna ever!! Har ju bara kommit på att jag vill ha hela bilen i samma lack ;D Hehe












Idag har städpatrullen, Jag, Älskling, Robin och Freddan varit och härjat i lägenheten, inte mycket kvar som ska ut nu.. Yääy =)

måndag 11 april 2011

14 h 30 min


Aaaaaaaaaaarhh!!!

Haha, nej då jag har inte solat och det är inte Halloween ;)
Jag har bara legat sjuk sedan i fredags och idag äntligen är jag på benen igen, jag känner att det rör lite i magen fortfarande men jag är ingen zombie längre ;P Kan dock inte slänga i mej en kycklingsallad som jag varit så galet sugen på i två dagar (trotts mitt illamående).

Så nu har jag i alla fall äntligen (!!) tagit mej en kanske liite för lång men välbehövd dusch och en ansiktsmask så min hy kan få komma tillbaka till verkligheten igen.

Har vägt väskan en gång med det mesta nerpackat i alla fall och det verkar som jag ska klara mej gott och väl (fråga mej inte hur det gick till, vi är bara mycket glada över det) ;)

Sitter med mycket blandade känslor nu.. Illamående (lite nu bara).. Sen är jag självklart glad (ska ju få träffa alla igen, bäbisarna eller "kräken" som mina föräldrar nu mera kallar dom (återkommer om det), min prins och mina töser).. Sen känner jag mej faktiskt lite ledsen över att åka här ifrån, jag trivs liksom jättebra här, MYCKET bättre än vad jag vågat tro, och trots detta som varit nu det sista så har det gått så bra allt ihop!!
Hoppas allt jag kommer tillbaka snart =)

Kort paus, kommer snart......



......... Så tillbaka... Var tvungen att tvätta bort mitt chokladansikte ^^

Ne måste ju berätta om mina små älsklingar, eftersom min mamma är så dålig på att blogga (Ja det var bara en liiiiten pik mamma ^^ )
Dom har ju nu under tiden jag har varit här i England, varit hos mina föräldrar.. Och Diesel har ju sedan han varit liten varit duktig på att öppna dörrar, så han har öppnat dörren till mamma och pappas sovrum så båda kan leka rally genom deras sovrum när dom ska sova. Det resulterade i att mamma och pappa fick sova med låst (!) dörr, tills Diesel fattade att det var ingen ide att försöka mer :P
Sen skulle pappa passa på att basta en kväll när han var ledig (från alla i huset) och låser dörren till badrummet. (Diesel vet att han inte får vara där inne för den dörren är alltid stängd, men vet han att den enda som finns i huset är bakom en dörr så MÅSTE han in!) så han hoppar och kämpar så mycket att pappa på allvar faktiskt trodde att någon brytit sej in i huset!!
Sen har Diesel lärt sig öppna ytterdörren!! Han har försökt förut, men den har varit för svår för honom, men skam den som ger sej!! Haha..
Och Lucida, lilla Lucida, upp på bänkarna hela tiden, så Diesel har ju börjat med det med. Han hade försökt sno mammas och pappas räkor i fredags.. Tycker inte om detta alls, får bli hårdträning när lägenheten är borta!!

Bjussar på en bild på Johanna och Gustis från i fredags typ innan jag kraschade totalt i min säng =)


Jaa... Tack och hej antar att jag sitter i Sverige och bloggar nästa gång.. Kul att ha haft så många läsare måste jag säga, jag har varit chockad när jag kollat statistiken =) Men tack alla som följt min (första?) resa till England!

onsdag 6 april 2011

Redan onsdag!

Nu känns det att dagarna går! Blir nästan lite snyftfärdig vid tanken på att få träffa min Jonas snart, som jag har saknat den underbara människan.. Känns ändå kul att verkligen få känslan av att börja om på nytt med timmar i telefon (eller ah, Skype) varje kväll, msn och sms. Trodde inte det var möjligt, men jag tror jag älskar dej ännu lite mer nu min prins <3


Jag tror jag har åkt på öroninflammation i mitt högra öra.. Har alla symtom till det och känns som det gjorde sist.. Blir en "kul" flygresa hem då, ska vara ett h-vete att flyga med öron inflammation.. Jaja, bita i hop och vara en stor flicka är väll det enda att göra åt saken!

Idag har Gustis frisknat till lite, dom senaste dagarna har inneburit att byta höger med bajsblöjor och försöka få i den lille stackaren lite, lite vatten eller cola i taget för att han inte ska spy upp det lika fort.. Så dålig som han har varit.. Var nog någon magsjuke grej eller liknande.. Men idag har han faktiskt fått i sig lite flingor och nästan en hel slice pizza nu på kvällen =)

På bilden har ni C-J som vår alldeles egna kissemisse, det var ju tur så jag inte saknar mina små hårbollar så mycket då ;P Hahaha. Men lille katten har varit en riktig busunge idag, men sköter han sig imån får han cola =)

Måste börja kolla om jag behöver skicka hem något eller om jag klara mej med vikten med... Ojojoj, och sen kommer man hem till en lägenhet som behöver flyttas ur på helst mindre än en vecka och så ska jag fixa städfirma och besiktningstid. Och Faan ta gubbarna om dom säger att den inte går igenom pga hålen i plastmattan, för det är inte mitt fel då dom var där när jag flyttade in och jag fick inte ens den där förbenade plasttrasan bytt för det hade ju gått igenom..... :@ Ja bara att hoppas på att allt går lite som på en dans i alla fall..

söndag 3 april 2011

Alton Towers


Har varit på Alton Towers idag och jag har bara en sak att säga - Liseberg; släng er i väggen!!! Det här var nog det häftigaste nöjesfält jag varit med om i hela mitt liv!

En bana som går 90º rakt ner i ett hål i marken(!), en som stannar i en grotta, och sen släpps hela tåget ner en våning (!) och börjar åka baklänges, Enterprise där man sitter i typ pariserhjulskorgar med galler och sen står skiten upp och det enda som gör att man inte åker runt i sin korg är g.kraften, men upp och ner utan bälte är man, sen hade vi Rita som gick från 0-100 på 2.5 sekunder, eller Air där du sätter dig som vanligt hela du och även benen blir fastspända, sen tiltar alla säten framåt, och du har känslan av att du flyger igenom hela färden!

Asså det var sååå mäktigt!! Bilder finns på "Fejjan" för er som hade detta, mamma jag ska visa, annars får väll min coola pappa göra det, och älskling, du får se alla mina bilder när jag kommer hem ;D


Sonic, denna åkte vi först, man sitter 2+2 med ryggarna emot varandra och vagnen snurrar emellanåt typ



Här har ni en del, eller nästan hela tåg delen av Chokladfabriken (I från Kalle och chokladfabriken) Efter den här kom man in i ett rum med räcken man fick hålla i sig i, och då var man helt plötsligt i en simulator av hissen ur filmen; ASCOOL

lördag 2 april 2011

Älskling...

Har haft myseftermiddag med tjejerna idag. Jag och Karolina cyklade till Asda (trodde jag skulle svimma!) tror jag har lite halvfeber eller lite antydan till det eller något.. Så nu är det Alvedon och Ipren på största allvar!








Ser ni denna lilla, det är en 25cl!!!




Har kollat på Juno och på Butterfly effect som jag btw tänkte mej var någon helt annan film som jag inte kommer ihåg namnet på; hjälp mej någon?? En liten kille som hamnar på sjukhus och ser saker och ritar "vågiga" kors på papper (som man sen får reda på betyder vattenfall eller något på kartor) Någon som vet vad den heter? - Mamma du borde veta!! ;)

Jag saknar dej älskling, har faktiskt lite hemlängtan nu.. Okej då, ganska mycket..

Kanske för att jag inte fick prata med dej igår.. Och för ett halvdant samtal hem.. Säger som dom i BB, man klarar sej nog bäst utan några sköra samtal till sånna som betyder mycket men som kanske inte alltig ger skratt.. (Lillkillen i det här fallet).. Kände mej ganska nere efter att jag pratade med lille sötnosen..

Vill bara krama dej och pussa lite på dej och mysa i din famn... Snälla kom hit!!


Sucker Punch



Igår var andra natten som Gustis lovade att sova utan nappen, sagt och gjort, han klarade det, och jag hade lovat honom att vi skulle gå till softplay stället och leka lite om han fixade det =)
Så efter att vi lämnat C-J på skolan gick vi hem och hämtade vagnen och gick iväg. 20 minuters promenad senare var vi framme och lille killen var mycket nöjd =)
Vi käkade även lite toast n' eggs där med gott gott.
Sen vandrade vi hem och råkade stanna till på Onestop och köpa varsin glass ^^

Sen gick väll dagen mest ut på att dricka förkyldningste och snyta mej och försöka fixa något ätbart till lille killen.

Senare på kvällen säger Johanna att hon är sugen på att se Sucker Punch. Ja men varför inte liksom, den verkade väll lite halv B men verkade samtidigt kunna vara bra.. Så vi drog iväg och kollade på den. Innan bion beställde jag en Crepes med banan och chokladfyllning, suuuper gott faktiskt! =) Och precis innan vi gick in köpte jag en nachos med cheese dipp till, men den tog ju självklart slut innan filmen ens började ^^

Filmen vart bra och jag blev väll positivt överraskad, effekterna var väll det filmen skulle vara känd för typ, och dom var riktigt coola, sen måste jag säga att det tog ett tag innan man fattade filmen men jag gillade den faktiskt =)

Johanna var för söt när vi gick från bussen och hem, hon hoppade upp på någon... Ja jag vet inte vad det var faktiskt, något lågt skåp typ, hon är för söt tjejen ^^



Här kan ni se trailern till filmen =)