torsdag 31 mars 2011

3:e inlägget idag ^^

Jag måste ju faktiskt tillägga att jag precis har varit och klippt mej, är ganska nöjd med tanke på att det såg rent ut sagt förjävligt ut innan, var slitet till tusen, ojämnt på grund av frillan jag hade i somras som nu växer ut, men toppentjejen som klippte mej fixade det jättesnyggt =)
Jag är faktiskt riktigt nöjd måste jag säga =)

Måste brara få berätta!!


Måste bara få berätta hur duktig lille Gustis varit nu!

I natt sov han helt utan napp "WOW" typ!

Sen sprang han faktiskt och nästan lekte med dom andra barnen som väntade på att gå in utanför skolan. Inte riktigt på samma sätt, men han försökte verkligen, sen kunde han springa och komma och krama mitt ben eller ta min hand lite, men sen sprang han iväg igen =)

Och Mrs:arna i skolan har sagt i typ en vecka att dom skulle uppskatta om han kunde ropa "Miss" till dom. Men sötnosen vill inte han står med läpparna ihop och hmmmar och pekar, och dom förstår väll inte alltid, men främst så hör dom honom inte, och vad gör han idag?! Han sa Miss till fröken, när jag sa att hon inte hör honom och han får säga Miss, och han gjorde det ganska många gånger till och med, men det var så högljud så det var ingen som hörde, så han gav liksom upp, men jag sa att vi kunde gå fram ihop och säga Miss, och det gjorde vi, eller Gusaf gjorde det, jag viskade bara. Men han gjorde det!! Han var verkligen inte velat innan, men nu börjar det =)

Till och med så jag känner mej stolt fast jag bara är Au pair ;D

Ladybird

Gustis hade i uppgift i skolan att rita en nyckelpiga tills idag, så det har vi gjort idag. Gustis gjorde jättemånga nyckelpigor och jag gjorde "bara" 3

Gustav vill berätta att han har varit duktig och sovit utan nappen i natt, och att han ska göra det i natt med för då ska vi till Softplay imån och busa och fika =D

onsdag 30 mars 2011

Red nose day

...........


Jag är med och sponsrar Red nose day, genom att låna Gustis nose visserligen, men stackarn har skaffat sig en egen liten red nose. Han säger att det inte känns längre, men jag känner hur ont det gör i min näsa så fort jag ser honom.. Lille skruttplutten då..

Fredrika, den här är till dej, jag var ju bara tvungen, jag vet ju hur mycket du tyckte om din Kaa. Här har typ hälften av allt folk (ne kanske inte men 1/4 lätt) Kaa.. Och jag har hittat den i cabriolet format, tvåsitsig :P Så var bara tvungen att ta en bild till dej ;)




Sånt här äter verkligen folk här, gelé.. Jag har smakat ett par olika; blåbär, citron & lime och jordgub, fast Karolinas var nog godast, passionsfrukt och, hmm, mango tror jag vet var, inte säker :P





Jag och Gusis hade en väldigt fiin incident igår.. När vi alla tre var på väg hem från skolan och C-J går framför mej och Gustis bakom hör jag hur en sten smäller till på en bil.., bilen stannar lite framför mej och jag fattar att något hänt med Gustis involverad.. Vänder mej om fort för att se att han inte är skadad så han hade inte fått något på sej i alla fall. Inser ganska fort då istället att han faktiskt hade kastat en sten på bilen.. Ajaj.
Så jag förklarar att man får INTE göra så, och lillkillen blir helt förstörd och gallskriker, kvinnan som körde bilen kommer ut och börjar gapa på mej och förklarar att hans sten träffat precis påpassagerarrutan där hennes lilla dotter sitter. Jag frågar om det blev något märke, det blev det inte och det var väll först då hon började lugna ner sej liite.. Men står fortfarande och skäller på mej. Jag försöker förklara för henne att hon borde se på honom att han är ledsen och att han inte kommer göra om det och bad om ursäkt och att jag inte kan göra mer än att prata med honom, och hon hoppar in i bilen lite lagom småsnäsigt..
Hade hon känt den har lille killen så hade hon vetat att han aldrig skulle gjort detta med flit, men vem vet, hon kanske har bråkiga barn som gör sånt hemma och tror att alla är sådana.. Ja vad vet jag, Gustis pratade inte med mej dom närmaste 3-4 timmarna efter detta.. Men sen var det okej igen..

Så A-C hade sagt till Karolina att jag skulle få eftermiddagen ledig idag :P Blir att åka in till stan om jag hittar och byta mina jeans till en storlek större kanske =)
Käka KFC kanske??
Dricka en färskpressad juice vet jag att det blir i alla fall (OM jag hittar in till Westfield) =D

måndag 28 mars 2011

Fiskmat

Ojojoj, vilken dag, först var jag och släppte av C-J vid skolan, sen var det hem och fixa sig iordning för att åka iväg, Hasse kom och hämtade oss som var kvar. Karolina och Gustis släppte vi av typ vid Westfield. Så åkte vi till universitetet i Derby och köpte cykel, så nu har jag en egen cykel när jag är här, som ser typ helt ny ut :P

Sen släppte Hasse av mej typ vid Westfield, så jag fick gå en bit det, men jag hittade gullungarna =) Duktig mej ^^
Vi gick runt lite och jag var bara tvungen att bada mina fötter hos fiskarna, var inte så farligt dyrt tyckte jag inte så.. Och satan i gatan vad det kittlades, jag visste inte vart jag skulle ta vägen först, men efter typ 5 min vande man sig lite i alla fall, men vär fortfarande lite små läskigt :P

Här har ni mina fossingar, fast fiskarna blev rädda för blixten så syns inte att dom käkar på fötterna :P
(Ni kan väll försöka inte låtsas om mina håriga ben ^^)


Sen blev det lite shopping idag med, köpte bl.a. en jacka för en hundring, så älskling det gör inget att det inte blev någon jacka på Ullared, hittade en assnygg =D
Sen när vi skulle gå till bussen så hittade jag en affär som sålde ut alla kläder för max £10, tror ni jag var tvungen att springa in eller, japp det var jag. Men mitt sällskap (och även jag) ville hem, så sprang bara in och köpte det jag såg igenom skylt fönstret, linnet nedan, betalade bara £5, ingenting ju!! =)

.........


Igår var ju jag och båda tjejerna på Westfielt och kollade på bio, här är min och Johannas slush, suuuupergoda ^^




Här har ni mej och tjejerna när vi var på outleten i söndags =)



Och slutligen, här är klänningen jag köpte när vi var bortåt Manchester, på outleten. Är så kär i den så är riktigt glad att jag köpte den =)

söndag 27 mars 2011

Söndagen

Jag har nu varit i Derby i exakt en vecka..

Idag har jag varit med tjejerna och handlat på Westfield, jag har hittat Jeans och ett par kort jag ska skicka =)
Vi kollade på bio med; Limitless. En helt okej film, och den känns faktiskt bra när man väl har sett den och den får sjunka in lite..

Är helt slut nu, känns som jag inte sovit på evigheter, och ah, jag vet inte.. Är helt borta i alla fall.. Ingen ork kvar..


Jag är verkligen bäst på att lyckas förstöra och sabba... Varför ska jag vara så jävla duktig på det???
Vill vara med, vill hjälpa till, vill vara delaktig, men tror inte/känns inte som du tillåter det..
Älskar dej i alla fall <3

lördag 26 mars 2011

Bilfärd till outleten idag

Nu är det helg, betyder att redan en hel vecka har gått (galet fort).
Trivs verkligen så ofattbart bra i den här familjen så man kan knappt tro det är sant, så goa tjejer!!! Goa grabbar!!! Och "mamma och pappa" är liksom toppen dom med. Bara själva grejen att det känns som jag har känt familjen jättelänge säger en hel del =)
Kommer bli tråkigt att åka här ifrån, men skönt att träffa min älskling som jag saknar så galet mycket!! Och min Määry och min Deddan !!


Nu ska vi iväg på roadtrip till en märkes outlet som låg.. Hmm, emot Manchester tror jag det var.. Får se om jag hittar något skojsigt där med tjejernas hjälp =)

fredag 25 mars 2011

Första dagen själva



Kolla in alla blombilder, det är helt otroligt hur mycket våren redan har kommit!
Det är så fint och luktar gott gör det med =)


Idag var det första dagen jag och Gustis fick klara oss själva, för tidigt, tidigt i morse åkte "mamma" och "pappa" till flyget, stackars "mamma" fick vänta i 5 timmar extra innan dom fick lagat hennes trasiga plan..

Jag och sötnosen G gick till One-Stop och köpte varsin glass och gick till lekparken och lekte lite, verkade uppskattat i alla fall =)
Hehe, kom bort en tjej när Gustis lekte, vad kan hon ha varit 7-8 år kanske (och förlåt, men stooooor för sin ålder). Och när hon ska klättra ner för stegen och det tog 5 sekunder för lång tid kläcker lille sötisen: "Hon är för tjock för att komma ner där ifrån" och tittar nöjt på mej. Vad svarar man.... Haha, men dom lekte faktiskt lite ihop sedan, hon verkade lite småkonstig, men kul att dom fick leka lite ihop =)





Som ni ser är det fortfarande varmt och skönt ute, solen lyser och jag går i t-shirt hela dagarna, toppen vecka än så länge ^^

Pratat med Määry och mami idag och med min prins, ska ringa honom ikväll igen, saknar honom så (L)

torsdag 24 mars 2011

Hälsning från Angelica och Gustaf

-------------

Idag har vi varit ute i solen och vattnat blommorna i rabatterna, och blommorna på baksidan (ville Gustaf tillägga).



Sen solade vi lite i stolarna för det var så varmt och skönt ute.




Sen åkte vi i bilen för att hämta Gustafs pappa på tågstationen. Där hittade Gustaf jätteroliga cykelställ som han klättrade på











Gustaf vill berätta att vi har suttit vid datorn och skrivit och lagt över bilderna vi har tagit idag.

Tack och hej för oss

Kvällsmyys

Har precis haft en go mysig filmkväll med tjejerna, kollade på.... Hmm.. Ja vad det nu var.. Vi satt faktiskt mestadels av tiden och pratade och tjattrade, sen kändes filmen lite halv B, så det gjorde inte mig något =)
Har massor av fler filmer vi valt ut som vi ska se med =)


Kollade Big Brother med... Den där Vanessa alltså.. Hon och Roza och Rodney (och Peter, men bara för att han påminner om "Fuckface") driver mig till vansinne!!!!!!
Fråga mig inte varför men gillar faktiskt Katerina, hon är grym på något vis :P

Inte lika kul att kolla BB utan Love, som ändå var den som typ lärde mej kolla på skiten, har ju ingen att skratta med eller något nu ju... Älskling kom hit med dej, nu gärna ;)

Ne nu blir det sängen, klockan är snart halv 12 här och jag ska helst upp typ 7 kanske...
Natti

onsdag 23 mars 2011

Karolinas update

Länkar till ett inlägg från Karolinas blogg där jag är omtalad och med på bild ^^ Haha.. Det ni ;)

Karolinas blogg

Uppdate from Derby =)

Hej gott folk!

Måste verkligen säga att jag trivs här, så mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på med. Känner mig ganska hemma i den här familjen =)
Alla är jättegoa, och det känns som jag har varit här jätte långe, fast det är bara tre nätter =)

Klart jag saknar min älskling, drömde allt om dej i natt.. Drömde att jag var på flygplatsen och att du hämtade mej och jag bara sprang omkull dej (L)

Jag och äldsta tjejen har varit riktigt duktiga och varit ute och sprungit på kvällarna (måndag och tisdag), igår var vi vid slussarna, så fint! Och doften av hägg och massa blommor i solnedgången... Jaa, fint som tusan var det allt! Käkar massa morötter och dricker citronvatten gör vi med, jag är en nyttig "engelska".

Grabbarna är jättesöta verkligen, så kommer jag bara ihåg hälften som AC berättar för mej så ska nog detta gå vägen tror jag =)

Imorgon kommer herrn i familjen hem, så då får jag träffa honom för första gången =)

Vet inte hur det är hemma, men här är det vår på riktigt, varmt och skönt och har jag tur kanske jag till och med får lite färg på mig innan jag får hem igen ;P


Ne klart slut, för nu ska jag ner till grabbarna och AC och äta lite frukost, sen blir det skolan för äldsta killen =)

Peace ;)

måndag 21 mars 2011

Min prins


Älskar dej Love
Saknar dej så galet mycket, vill bara att du ska slänga dej på flyget och komma hit (L)

onsdag 16 mars 2011

Nu händer det grejer!

Japp nu är biljetten bokad, så snart åker jag!! Ska bli toppen verkligen!!

Har varit en riktigt go dag idag, har hittat mitt pass (tur det), ansökt till högskolan, bytt lås till lägenheten, varit i Rådene och snart ska jag ska träffa Määry! =) Funderar till och med på att ut och löpa lite först =)

Har egentligen inte tid med något, men jag orkar inte stressa och fixa så, jaa.. Då skiter jag i det, har pass och biljett och dator klar så va fasen :P Hehe, ne riktigt så illa är det väll inte men..

Kommer sakna mina pojkar när jag är borta (L)





lördag 12 mars 2011

Nu är allt jag behöver lite tur!!!!

Grymma Christofer har fixat ett par bilder till, till mig.. Blir inget fota på 3 hela veckor, tusan säger jag bara för det var kul! Sen har vi en ascool idé som ska fotas, ska bli kul att se resultatet =)

.....


Vill bara tilldela lite kärlek till min älskade J som är den bästaste i hela världen!!
Han kan verkligen allt min Love, han fixar bilar och han lagar gourmet middagar mitt i veckan och tröstar och busar och syr och kaklar och tapetserar och mycket mer och idag visade han prov på att han till och med var grym på att färga mitt hår (ni som försökt vet hur kinkig jag är med det ;) men han fick MVG på det!)

(L)


På tal om greja bil så har kossorna som går där Love har sitt garage fått kalvar, poppar ut typ en eller två om dagen nu, dom är så galet söta!! Jag frågade om vi inte kunde ta med en hem men fick en blick som jag antar betydde "Är du dum på riktigt, vart ska vi ha den" :P





Igår var vi ute med söta Viktoria och Gustaf på Harrys, mycket trevlig kväll!!!! Och blev en go promenad hem sen efter det.
Ikväll bär det av hem till Gustaf och Viktoria för att äta mat (med rödvinssås, som är det enda vi vet) ;P och Melodifestivalen (jag som är så ointresserad av det som bara går egentligen men ska bli kul) ;P


Fick lite, hmm, ja, skvaller av mammi igår och jag som är som jag är nappade direkt, min mamma vet vad jag fastnar för. Så nu ska det bara till lite tur och flyt för att detta ska bli av, hoppas så in i men vågar inget skriva om det än i fall det inte blir något.. Hur skulle det vara då, men uppföljning kommer =)