onsdag 29 december 2010

Någon sätter ord på mej..

Min moster har börjat blogga lite, är väldigt glad för detta, för äntligen känner jag att någon sätter ord på allt jag känner och tycker och tänker.. Jag känner att jag inte är ensam, hon finns där med, många mil bort, men hon finns där. Och hon reagerar som jag, och hon känner som jag och hon tänker som jag....
Känns som en lättnad på något sätt...

Tack Nina <3


torsdag 23 december 2010

Uppesittarkväll

Yes nu blir det snart kycklingsallad, uppesittarkväll och sen skinkmacka mmmmmm så gott..
Sen blir det julfrukost hos mammi och pappi imån.

Har burit en förjävla tung och otymplig tvättmaskin, tur man inte gör det varje dag ;P

Firade lite jul igår med lillebror, det var mysigt, och boken han fick av mej var mycket omtyckt =)

Love fick sin julklapp igår med, verkade vara uppskattad =) Satan vad jag kämpade med den :P Men får tacka Robin för hjälpen!!


Ha det gött kära vänner, för nu blir det myyyys <3

onsdag 15 december 2010

Trött ju

Jaa.. Sitter hemma hos Love med lurvtussen, ut och gå snart, tvätta lite kakel och diska lite vänta på att Han ska komma hem, saknar Dej ju Gull (L)

Är såååå trött och helt slut... Skulle kunna gå och lägga mej och somna på direkten nu, utan tvekan! Men får nog göra lite nytta först, sen kanske jag kan råååka somna i soffan framför TV:n ;)

söndag 12 december 2010

Tycker om dej

Sitter hemma i Nossebro nu... Lillkillen har varit hemma i helgen och han har varit riktigt gosig =) Så jag åkte hem igår och sov hos mammi och pappi i natt..
Nu vill jag tillbaka till kära Skövde igen, klippa Määry ska jag göra och färga håret på mej ska vi göra och sen blir det träffa love hoppas jag ;P


Får se om man får lite ordning på livet nu i veckan när jag ändå är hemma... Verkar som jag är kattledig hela veckan med, kommer sakna min lilla älskling som jag vet inte vad!! Får se om Pinglan kommer bort och kollar ormarna i veckan med, kan jag knappt ta hand om mej själv kanske jag inte ska ha ett helt zoo hemma..