söndag 23 maj 2010

Signed boobie ^^

Jaa.. Vilken helg. Den har verkligen varit tok bra =)
Blev fest i fredags efter många om och men och tjat och gnäll och fjäsk och flirt :P Haha, ne riktigt så illa var det kanske inte.. Men fest blev det :P Freddan hittade sej en riktig läckerbit som hon även träffade i går =) Var i Skara hemma hos Offe. Jag säger bara, alkohol, jävligt mycket skratt och ett planerat plaskbesök på badet gjorde kvällen till toppen :P HAHA.

Dagen efter det bar det av till Skövde för att hämta upp Määry och så åkte vi tre och kollade en lägenhet till mej =D YÄÄY. Så jag hoppas alla mina bloggbeökare håller tummarna på att jag ska få den här lägenheten, för jag gillade den verkligen! Mycket =)

Efter det blev det typ raka spåret till Määry och halvdö till TV:n och Herbie =) Wiii.. Sen ska ni veta, då bar det av till Olstorp. Men vi hinner inte ens åka ut ur Skövde innan Määry på skoj säger, har alla med leg nu då. Och shit pommes.. Freddan, stackaren hade ju glömt sitt hemma.. Men man ska inte gråta över spilld mjölk för tusan, för det ordnade sej allt. Vi ställde oss i kön (sååååå lång) inser att vaktjäveln kollar vartenda leg på folk... Shit.. Vakten i den andra kön stod mer eller mindre bara och log. Så vad gör man inte. Byter kö så klart :P Man får ju inte vara dum i sånna här lägen ^^ När vi nästan är framme så vi ska betala kommer Määry istället på att hon glömt sin plånbok i bilen... Kaos igen. Men det gick bra det med hon kuta som faan och vi knödde tillbaka på alla taffsande äckel (y)
Väl inne träffar vi massa folk vi känner igen och så, har liksom allmänt trevligt. Och IIIIIIIIHH Illtjut, Elin var ju där för tusan. Det var nästan Liseberg i repris :P Vi gav gärnet på att tappa rösten, och det gjorde vi faan i mej under kvällen. idag har jag väll mest ont i halsen. Men Björn kan inte komma och säga att han inte har trogna fans ^^ Haha. Fick en autograf på tutten med, haha den ni ;) Inte varje dag :P Sen körde jag hem. Körde hem oss till Skövde i Bubblan, sa hej då och god natt till Määry sen tog vi min lilla bäbisen hem. Har inte varit så trött på länge när jag kört. Fyy faan säger jag bara, men vi kom hem oskadda i alla fall :P



fredag 14 maj 2010

Sitter i lastbilen

Sitter just nu i lastbilen utanför Tullgarns slott och äter lite frukost, första avlastningen är redan gjort och det var väll med nöd och näppe vi kom runt på deras "stora" vändplats igår :P Men det är ju Jocke som kör så =)

Råglannaruset och Vårruset är avklarat.. 33 min och 35,20 min sprang jag dom på. Vararuset blir i veckan får se hur det går där. Men har förbättrat tiden sen förra året någon kolosalt =D

Anställning på Manpower, hell yeah =) Så springer omkring inne på Cylinda på dagarna nu, trivs riktigt bra där faktiskt =)

Så min lilla Vapensyster, nu har jag uppdaterat lite i alla fall ;)

BTW för er som inte visste då så har jag fyllt år med =) Blev en go kväll som faan hemma hos Jocke =) Tack till ALLA som var med på den festen och tack till Jocke för att jag fick ha min fest hos dej =) Lägger upp ett par bilder på den ena sötnosen jag vill beslagta <3

Puss och hejs svejs allihop