fredag 29 januari 2010

No one's gonna love you..

..when you're old, that's what they told, you better stay young baby...

Vilken dag, vilken dag. Urtråkig säger jag bara. Men en liten gnutta bra i..



Åker hemifrån, lite förenad, men bara lite så det hade jag tagit igen på E20. MEN jag hade ju glömt förklädet och fulingmössan hemma :O Ajjemen, var bara att vända mer än halvvägs till Vara... Blev 20-25 min sen till jobbet på grund av det och sen var det en lastbil som hade kört vält efter kurvan innan Essunga..

Kommer till jobbet och ska göra guacamole, jo men visst, fanns inga mogna avocado efter att jag gjort min första omgång. o_O
Men chefen tycket jag kunde köra dom i micron (ja han är knepig) så jag och Helene satt framför micron och väntade på att dom skulle poffa men det hände inget, förutom att dom lät och blev varma typ.. Funkade gjorde det i varjefall inte!
Så jag fick servera bara chips sen.. Låntråkigt som tusan vill jag lova.

Sen har telefonen flippat totalt, fick 8 sms på 1 min kl 16.05 idag. sms som skulle kommit i förrgår, igår och idag. Shit, och detta från bara två olika personer :P

Sen var det lite tjafs mellan mej och Johnny varför inte, har ju varit det ett par dagar.. Men vi har varit duktiga och faktiskt rett ut allt på riktigt för ovanlighetens skull =D Duktiga oss =)

På vägen hem har jag fixat gymkort, YÄÄY, så nu jäklar ska jag få kondis ska ni se ^^
Och nästa stopp blev farmor och farfar som bjöd på kvällsfika =)

Imån blir det my lovley Fredrika på hemvägen, måste kolla in hennes puder-rock-frill ;D


Just det BTW.. Tror inte jag har nämnt att jag var på babybad i fredags (och har jag det så läs igen då, eller läs inte igen. Bestäm dej och gör som du vill..) :P
Det var jättekul!! Lillkillen var livrädd först, men sen var det ju faktiskt kul ändå men vi höll krampaktiskt i mej eller mamma hela tiden :P Och efter ett tag så lät vi som en motorbåt, jättelänge. Så söt, så nästa fredg blir det besök där igen <3

onsdag 27 januari 2010

Jobbet kallar imån igen...

Finns det ingen av mina bloggläsare som vill informera mej om att dom håller tummarna?? Vet inte ens vilka som läser i och för sig, eller ju ett par vet jag.. Men ändå!

Ja idag har jag varit hos optikern och fixat med linser, så nu är jag ingen glasögonorm längre :P haha. Sen har jag varit hos mormor och morfar utan massa andra muppar, det var riktigt nice. Först var jag där innan optikern och jag åkte dit en liten stund efteråt med, då fick jag mat och mormor var så glad att jag tittade förbi igen så hon fick se att jag faktiskt överlevt den lilla resan =) Och jag fick faktiskt lite sponsring till mitt gymkort, ja det är sant, jag ska börja träna på riktigt den här gången, så det blir ett 20 kort som jag har ett år på mej att använda. Det ska jag väll fixa :P Haha!

Sen blev det hem och byta om i raketfart och åka iväg igen, fy faan för att köra i det här vädret säger jag bara!! Fyyy!!! Träna blev det då i alla fall, sen drog jag med Fredrika hit och vi har kollat på Bröderna Grimm och åt grönsaker som vi dipade i guacamole med cola till bara för att :P HAha

Men imån är det tillbaka till verkligheten igen, soppas dessa tre dagar går fort nu faktiskt, är inte alls sugen på det!! Men men.. pengar är något jag är i stoooort behov av då va så...

Jaja..
Peace, som bror skulle sagt =)

Just det!


BTW jag ringde Fredrika igår:

"Jag ska dra åt helvete, ska du med?"
"Jaha, eeh, ja varför inte, vart ligger det då?"
"Inte en jävla aning"
"Okej bara vi är hemma till 10.30 imån för jag ska till läkaren då?!"
"Inga problem vi är hemma tills dess"
"Bra, hämtar du mej nu då?"
"Ah, ses om en liten stund!"

Ja då och vi drog allt till helvete. Ni som inte vet vart det ligger kan jag ju berätta att igår låg det först i Kungälv där man inte gjorde ett piss, sen i Göteborg på en sushi restaurang och sist men inte minst hemma hos Fredrika med godis, cola och chips framför en film!

Och Fredrika fick sej en "snygging" ragg igår med (såg ut som en blandning av Dogge Doggelito och Robin Lilja, för er som vet hur han ser ut!) med andra ord, han såg föööörjävlig ut!
Med munnen full av sushi så skrattar Fredrika åt något, och han lutar sig fram och nästan viskar: "Vad söt du är nar du skrattar"

*ASG* Jag trodde jag skulle dö för att jag försökte hålla mej för skratt!!! Men seriöst, där sitter vi shleetna som tusan, ovårdade(!) och osminkade. Men ne, hon skrattar sött ska ni allt veta ;)

Hihih FunFun

Håll alla tummar nu!!!


Har varit på ljusparty med min söta Fredrika, shoppat lite till mej och mor. Sen åkte vi vidare och hälsade på min älskade bror. Du gör mej glad igen bror, du är på väg tillbaka, me love you!

Nu har jag suttit och fixat min FarmVille (ja en sån tusan till Facebook-nörd är jag med) ;)
Och vad har jag gjort mer? Jag har bokat en lägenhet, och vi är bland dom 10 första inflyttningsdatum 1/4 HÅLL TUMMARNA FÖR TUSAN!!
Jag ska ha den, ge mej ge mej!!
Inte drömstället kanske men blir perfa verkligen!!!

Natti snyggingar (och ni andra med för den delen) ;)

måndag 25 januari 2010

Hold Your Head Up High

Gårdagen var knepig... Riktigt knepig.. Men vad faan ska väll finnas sånna dagar med, men jag blir ju dum i huvudet på dom.

Jobbade på kvällen och det gick inge bra direkt, men hade kärringn inte varit en sån bitterfitta hade jag varit helnöjd ändå.


Mitt öga blev nog lite lätt infekterat igår med, så nu har jag slängt linserna, inga linser förrän jag köpt nya :S Kan dröja är jag rädd, och ser ju inget i dom här stackars glasissarna :P


Har varit iväg och tränat nu på kvällen, så jävla underbart, nu äntligen har jag börjat komma in i det känner jag, så nu jävlar, 2010 kommer bli mitt träningsår säger jag bara =)

Efter det blev det Fredrika och LIPA-ASET -till film. Shit pommes vad jag har lipat ikväll!!!


Och på vägen hem konstaterade jag att jag är i stort behov av terapi!


Och nu lyssnar jag på Nomy och kollar gamla bilder och lipar igen.. Känner mej lessen som tusan ju

:'(


Miss You Darling

fredag 22 januari 2010

Sviken

Tränade aset gjorde vi verkligen förut vill jag lova, så svettig har jag inte varit på.. Hmm... Har nog inte varit det någon gång. Men ska behålla dom få som faktiskt kikar in genom att inte lägga upp någon bild på det ;)







Inget kul att få höra det fattar väll jag med, men när det kommer till mej och jag eventuellt är inblandad med, fast du inte vet. Hur faan tror du det känns för mej då? Du har ju ljugit mej rakt upp i ansiktet ju! Inte för att jag egentligen haft med det att göra! Men nu har jag jävlar i mej det, blir en lååång fuckin vecka, och du kommer få höra vill jag lova, höra det jag tycker är jobbigt, det här är en skit i havet jämförelsevis......

torsdag 21 januari 2010

vdcfhjgbnbvvvv gbbgtnhghb



Ja, alltså, lillkillen har skrivit rubriken heeelt själv <3


Mycket händer nu, både bra och dåligt så för den som har lite tid, typ Fredrika hihi, så varsigod, blir en del att läsa nu ;)


I söndags blev det allt vollyboll-turnering en liten stund i alla fall.. Fick träffa den vackraste, underbaraste, "oxytterfilén" som han själv kallar sej ;) HAHA! Blev lite mys där, sen åkte jag och Fredrika hem och kollade på Bortspolad, rolig film det där.


Vi har fått jobbigt besked om lillkillen, knappt man ens orkar skriva det innan tårarna börjar rinna längs kinderna...

Du kommer alltid vara älskad lillebror, no matter what your sister will allways love you <3


I måndags åkte jag till Määry, hämtade henne efter att hon slutade skolan, sen var vi lata och kollade TV och myste och åt god mat som hon är bäst på att göra! Baloo var snäll och blåste upp luftmadrassen till mej och grejer =)

I tisdags var de ännu mer soff-potatis-dag vill jag lova, hihi. Sprang runt i våra sovkläder lagom till att Baloo kom hem från jobbet vid 15 tiden typ. Men vi var och solade då i alla fall, det var nicde förutom att det kändes som att hela min röv kokades i allt svett!!

*Hmmmm.. Kanske skulle varnat känsliga läsare innan*?!?


Efter det åkte jag och hämtade söta lilla Elin hemma hos henne i Lerdala. Har inte sett henne på myyycket länge! Vi kastade oss in i bastun på kvällen när vi kom hem och sen blev det Cola , chips och film=D


Igår, onsdag, vaknade vi mycket sent (kan bero på att vi inte somnade förrän 3 tiden) och käkade god och nyttig frukost (pluspoäng till oss!) åkte till Fredrika och kollade om det fanns kvar platser på aerobicen på kvällen. Det var själlvklart stängt så vi åkte hem till Fredrika, pratade skvaller, och babblade skit.

Men fick med dom båda på en tur till St Mellby (shiiit, det var inte igår man var där.... Eller jo det var det ju faktiskt.... ^^ ) och hälsade på Micke.

Säger som Fredrika, shit-my-gaad!! ;P Lilla kåken med lilla tomten. Men är nyfiken på att se resultatet när det är klart vill jag lova =)

Efter besöket åkte vi tillbaka till vara igen och bytte om, åkte och tränade (ja, det fanns platser kvar, yääy) och körde gäääärnet! Efter det åkte vi till simhallen och simmade i 30 min, det var inte dåligt skönt säger jag bara =D Det ska göras om!!


Och idag *pust* så har jag kört Elin till tåget och sen latat mej lite lagom (ja, jag får det för jag ska träna ikväll igen) och väntar på att åka och testa på Indoorwalking och se om det verkligen är något att ha :P


*Djuuuuupt andetag*

Så det är väll vad som hänt sedan sist.. Någon som verkligen orkade läsa igenom allt?? Hela vägen till slutet? :P


Ne, tänkte väll det ;D

söndag 17 januari 2010

Såååå dålig magkänsla =(

Får panik.. Psykbryt.. Kalla det vad faan du vill.. Vart tar man vägen, inte faan vet jag.. Vill ha min bror här nu, min Määry, min Elin, min Fredrika...

Skita i allt annat och bara glömma...

Sopa under mattan kanske, eller stänga in i garderoben, gömma under sängen bland dammråttor, slänga i soporna? Jag vet inte. Det jag vet är att det här inte känns bra, brukar var jag som överdriver men det känns bara inte bra!



=(





fredag 15 januari 2010

Imån...


Sista dagen jag jobbar på ett tag är imån. Suuuper Sweeet =) Så mån blir alltså sista dagen att göra dom där stackars keso-mackorna :P Härligt att ha den veckan överstökad. Och hoppas på mycket bra dagar nu. Imån så har Fredrika lurat med mej ut på Kronan. Och det är bekräftat att lilla Sara ska dit me =) Super kul verkligen, herregud, har inte sett henne på fleeera år. Men nu så ;D
Sen kanske det blir en tur till Alingsås på lördag, jag är PÅ!!!
På måndag kväll ska jag träffa min alltid lika underbara Määry <3 Har saknat dej hjärtat mitt!!

Men nu blir det allt sängen faktiskt!!

C ya

torsdag 14 januari 2010

Shit pommes :P


Min Fredrika är grym på det mesta må jag säga =D Haha, vilken brud alltså!! Vi har varit ute så hon har fått leka av sej på isen och provat på att sladda för första gången. Och det var roligt!!!! Jag tycker synd om alla som missade detta och jag har inte skrattat och gråtit så mycket på länge vill jag lova!! Och jag höll faktiskt på att kissa ner men några gånger. Kunde ju gjort som Fredrika, springa ut och sätta mej mitt på isen när det krisar, men ne :P Hahaha!! Och alla hennes kommentarer... HAHAHAHA!!! Upp med armarna i taket och skriker: "AAAAAAAAHHHHH VI KOMMER VÄLTAAAA AAAAAAAHHHHH" .....tystnad..... "Jaha men då kör vi åt det här hållet istället då" "HAHA *nervöst* vi kommer krocka på mitten, ser du hur han kör? Han tror ju säkert att jag vet vad jag håller på med ju!!!!"

Säger bara en sak.....: Det måste vi göra om!!! C=

Och jo Fredrika det är Over and Out.. Blir nog bäst så i slutändan...

Nattinatti

onsdag 13 januari 2010

The way you make me smile

Inte många som får mej att le som du. Fattar inte att jag inte får värsta utbrottet på hälften av allt du gör och säger.. Åsnan... Ofta någon kallar mej Åsnan liksom? Ne, men du gör :P Och skitat ner mina kläder har du gjort idag, och mitt hår. Och min bil har du fixat åt mej med (hoppas jag) Och jag åker ifrån dej för ungefär 5 timmar sen men jag vill bara åka tillbaka igen... Hmm.. Määäääääry!!! Gah, jag så ju förut att jag inte skulle hålla på så här :P Haha

Jaja, jag är glad i alla fall =D

Och jag har fortfarande 10 poängarn i att dissa personer jag inte vill något med, visst är du stolt över mej bror <3


Imån blir det jobba igen, då kör vi 3 dagar sen massa ledig igen. Och hoppas på fiinbesök nästa vecka ;D
Ne nu var det sova...
...Over and out...

tisdag 12 januari 2010

Säkerhetsnålar kan vara bra till mycket...

Blev några svängom på isen i förrgår, vi hade faktiskt riktigt kul jag och Fredrika. Men jag säger bara det, det är tur att man har Emil ibland faktiskt. Han var en sann vän och kom och drog loss mej och Fredrika från snövallen vi fastnat ovanpå xP

Idag har jag varit och jobbat, blev Coop på Kungsbacka som vi inventerade idag. Efetr det åkte vi till Inzpiration och hälsade på min chef för första gången :P Haha.

Sen blev det hem och byta om, ner till Vara, träna med Fredrika och Viktoria i typ en och en halv timme, hem till Fredrika och pierca mej =) Haha, den är liten och diskret, srecis som den ska vara, men den finns där, precis som den ska =)

Thanx hun =)

Ne nu ska jag kolla en film och sen sova lite. Blir sjukgymnasten imån!!! Äntligen!!!

Puss och Hejj från mejj <3

söndag 10 januari 2010

Never Alone Always Alone

Fy faan vilken kväll känner jag bara att det var igår!!

Mina kompisar lämnar man ifred! Dom står mej varmt om hjärtat så ge er inte på dom för att du inte känner dom!!

Bror jag älskar dej så jävla mycket, men du kan inte hålla på så här förstår du väll, du sårar ju mej, och dej själv med antar jag?? Du är sååå bäst men gör inte å här, jag vill ju bara hjälpa dej för att få tillbaka den person som försvann för ett bra tag sen <3

Snälla, vad håller folk på med.. Okej låt mej omformulera mej: KILLAR!!!
Jag förstår verkligen inte hur dom tänker, asså det måste ju vara på ett speciellt sätt.. Eller?? Hur kan dom annars bete sej som dom gör och faktiskt tycka att det är okej?


Nee... Igår var det en pissig kväll.. Men jag har bestämt att det ska bli en bra dag idag. Fast den började med att placera en stor fet FINNE på kinden på mej o_O Hahaha.. Ja tonåring på nytt xD

fredag 8 januari 2010

STADT ikväll

Verkar som det blir fest ikväll =D Det låter väll inte fy skam, eller vad säger ni? =)






Fredrika är festfixaren själv och drar med mej till Stadt. Aldrig varit så det är väll på tiden ;)

Rastlös som tusan!!

Ojojoj.. Vilken dag det var igår.. Jag och Fredrika kollade på Alvin och gänget 2 "All the single ladies..." Hihi, Så rolig och mysig film alltså =) Sen ställde vi min (mammas) bil hemma hos henne och packade med oss lite brädbitar och åkte till Jämnasjön och skulle basta. Fick väll fart på vedbastun efter typ 45 min eller något sådant, och det tog faktiskt inte så lång tid innan det blev varmt. Sen stod vi där inne och kollade när två bilar busade på isen... Rääätt gööött sugen man blev eller!!!!!!

Vi tänkte åkt dit efter pulkaåkningen idag med och åkt skridskor, åkt brett på isen och sen baaasta igen. Men Bäbisen ville inte starta, hon frös.... Så det blev inte mycket med det. Men kanske blir bus imån istället, vem vet ;D

BTW, Vilken helveteskväll jag hade på jobbet i tisdags, fyy faan säger jag bara!! Hade inte Fredrika varit med mej så hade jag ju fått ett sååå extremt psykbryt så jag vet inte vad!!

söndag 3 januari 2010

Underbara Älskade


Älskade vännen, du får inte skrämma mej så där. Tänk om det hade hänt dej något!!! Åh, shit, vad hade jag gjort då?? Sitter här med tårar på kinderna, du ska bara veta hur mycket du betyder för mej! Och minnen kom tillbaka och jag kände bara hur jag kände mej när jag satt i samma sits som du och hur du måste ha känt dej nu.
Jag skulle tagit min bil och kört så hade inte detta hänt....

Jag älskar dej gumman, och jag är beredd att göra allt för dej!
Finns här för dej <3

lördag 2 januari 2010

vin Diesels inlägg




"Fyyyy säger jag bara, mamma drog med mej ut i snön idag IGEN! Jag fattar inte att hon inte bara låter mej vara, den är säkert farlig, den är vit och den är kall, och det känns konstigt under tassarna när man går på den.. Men ändå ska hon dra med mej ut i den. Och den där selen alltså, tortyr är det enda rätta ordet, och allt det här sabbar ju pälsen för mej, att hon inte fattar det..... Hmrmmmm... Men honb var snäll och tog med en fjädertuss ut till mej, då var det ganska okej. Och dom satte mej på räcket vid finingången, hur tror dom att jag ska kunna balansera där eller.. Fast det gick bra, ramlade bara en gång....

Ne, snön är överskattad...





Så här får ni lite bilder på världens vackraste katt med, nämligen jag själv <3

You've gotta' pump it up

Jävlarns vilken kväll det blev på nyår asså!! Hahahaha...
Tre rätters hemma med familj och Anna. Jag Lillan och Anna drar till Dagny's så jag jobbade medan dom festa som fasen.... Typ....
Sen var det byta om och fort som fasen åka till Jocke och ta igen allt jag missat :P Vi kom fram vid 4 (och då hade faktiskt både Lillan och Anna däckat i bilen) Och då började det supas. Och vid 8 däckade jag efter att Jocke bärt upp mej i sängen :P HAhahahahaha..
Så jävla klockren nyår så det finns inte, sen att jag inte fick vara med att räkna in det nya året var väll lite tråkigt, men vad gör man :P

Diggar Jockes kommentar annars då:
"På 4 timmar hinner du supa ikapp OCH ifrån oss allihop"

Haha, ja nyår var faktiskt kul, kramade toastolen ett par timmar med, men det var det lätt värt, knappt jag kommer ihåg det. =)

Imån blir det eventuellt träna och sen jobba igen, Vad gör alla andra??





Bjuder på två nyårsbilder med, en när jag jobbar och en när det är party, party!